thumbnail

Nattaktivitet för den föräldraledige

by admin
Categories: Sport, Tips
Tags: No Tags
Comments: Comments Off

Hockeykväll

För någon kan det måhända låta lite provocerande att kalla en föräldraledighet för ”fritid”, för det är ofta allt annat än tid som är fri och ledig att göra lite vad man känner för. Men vi tänkte ge ett nattips till den som har en liten nykomling som tycker om att vara vaken på natten.

Tipset kan kanske egentligen sägas vara två tips egentligen, för det är två stycken tips som har en viss anknytning till samma sak. Våra tips till dig med en pigg småtting är att under den vakna tiden ägna dig åt något trevligt och spännande, samtidigt som du tar ditt ansvar.

Tips 1: NHL-Hockey

Är du intresserad av ishockey så kan ditt barns vakenhet snarare kännas som en frälsning hellre än ett jobbigt faktum. Som ni ser på spelschemat så spelas ju nämligen alla matcher på nätterna, svensk tid. Så för att titta på dem så måste man ju helt enkelt stanna uppe på nätterna. Så tipset är att skaffa de kanaler som krävs för att se matcherna och njut av ditt barns vakenhet. Vill du dessutom ha lite extra spänning så har många spelsajter odds på NHL-matcher varje kväll i veckan. Måhända behöver du ju kanske inte spela oddsspel varje kväll i veckan då det kan bli väldigt kostsamt om man inte har turen att vinna.

Tips 2: Poker i pausen

Tips nummer två hänger egentligen ihop med tips nummer 1. Så är du ett fan av NHL-hockey men inte av oddsspel, men ändå vill ha lite extra spänning under dina nattliga bravader så kan du hoppa in på ett pokerbord i pausen och tampas med andra nattsuddare om vem som är bäste nattpokerspelaren.


Comments closed